sâmbătă, 20 iunie 2009



Tot mai insetat dupa Cristos

David Wilkerson

Editura AGAPE


Comanda Aici
Pret: 9 RON



"In ultimii ani am predicat tot mai mult despre binecuvintatul meu Salvator si m-am rugat mult pentru o revelare si mai mare a harului si gloriei Sale. In toti anii de cind predic, niciodata nu am fost asa de insetat dupa El. Duhul Sfint n-a pierdut niciodata puterea de a-mi satisface aceasta sete crescanda si acum m-a invrednicit sa impartasesc cu Trupul lui Cristos (Biserica) o singura carte doar despre Domnul Isus.

Aceasta carte nu este pentru crestinii care se grabesc sa ia o gustare, ci pentru aceia care au invatat sa astepte de la Domnul mana care coboara din cer."
LIBRARIA CRESTINA BERAKA
-BACAU-

Str. Nicolae Titulescu Nr. 7 Bacau
vis-a-vis de Starea Civila-
in cadrul Bisericii Evangehlice Romane


Pers de contact: Ana Melinte
Pt comenzi : mobil- 0728829978
fix
- 0234578899

Domnul sa te binecuvinteze!







Portret in oglinda
Josh Mc Dowell
Editura Aqua Forte

Comanda Aici
Pret 15 ron



Cine esti?
Care este parerea ta despre propria persoana?
Cum te vad altii?
Cine esti în ochii lui Dumnezeu?
Multi purtam, asemenea unei poveri, o imagine de sine total deformata. În lumea noastra, sub presiunea mass-media, imaginea, cv-ul, haina, masina pe care o conduci înseamna aparent totul. Josh McDowell rastoarna identitatea într-o lumina limpede. Potrivit Scripturii suntem într-adevar vase de lut, dar aceste vase sunt nepretuite, fiindca poarta în ele dorul dupa vesnicie.
Titanicul a fost construit de profesionisti, pe când Dumnezeu a ales un om de rând care sa construiasca Arca. În ochii Tatalui redevenim importanti, indiferent de imaginea noastra de fatada proiectata înspre lume. Miza acestei carti sta în redefinirea identitatii noastre printr-o perspectiva corecta, cea a iubirii neconditionate a unui Dumnezeu bun, îndurator si grabnic iertator.


Biruinta asupra întunericului

Neil T. Anderson

Comanda Aici
Pret: 19 Ron

Neil T. Anderson este profesor de teologie, dar are si o vasta experienta în consiliere spirituala. Este autor a peste cincizeci de carti, dintre care câteva au devenit clasice. Una dintre acestea este tocmai cartea de fata. Fara a ridica mari pretentii stilistice, folosind un limbaj simplu si percutant, autorul transforma discursul teologic într-o invitatie eleganta. Invitatia consta în reconsiderarea identitatii noastre de crestini prin prisma personajului central de la care ne revendicam credinta - Isus Hristos - Fiul Omului, Fiul lui Dumnezeu.
Sfânta Evanghelie ne promite eliberarea în urma cunoasterii adevarului. În virtutea chemarii care ni s-a facut, suntem invitati la o viata de biruinta. Iar pentru a o trai astfel, autorul ne propune câtiva pasi aparent simpli: eliberare de sub puterile trecutului, împotrivire în fata invaziei spirituale negative si descoperire a adevaratei noastre identitati în Hristos.
Aceasta noua editie, revizuita si adaptata cerintelor publicului contemporan, este vitala oricarui crestin care tânjeste dupa schimbare, crestere spirituala si o viata biruitoare.


Adio amoruri


Joshua Morris

Comanda Aici
Pret: 13 Ron








Pentru tânara generatie, Adio Amoruri este o carte-soc care propune cu nemasurata obraznicie renuntarea la americanismul "dating", sau cum ar veni mai pe româneste renuntarea la obiceiul de a-i cere cuiva prietenia pentru a-i da papucii în favoarea unei noi victime, lasând în urma regrete si inimi frânte.Tânarul autor, Joshua Harris, este de o naturalete fermecatoare fiindca vorbeste "din mers" si traieste pe propria piele aceasta dilema tipica adolescentei, devenind astfel extrem de credibil în demersul sau de a ne demonstra implicatiile pozitive în plan psihologic si afectiv pe care le poate avea o schimbare radicala de atitudine în ceea ce priveste zburatul din floare în floare si intimitatea excesiva înainte de casatorie.Frumusetea castitatii, cosmarul modei, inutilitatea flirtului, obsesia casatoriei sau disciplina personala sunt doar câteva dintre temele pe care autorul le abordeaza cu îndrazneala, într-un limbaj direct, eliberat de clisee, propunând cititorului aventura de a înainta împotriva curentului într-o lume care, pe zi ce trece, pare tot mai lipsita de repere morale autentice.


I. Adio amoruri

1. Dragostea înteleapta
2. Cele sapte naravuri care fac relatiile amoroase profund gresite
3. O noua atitudine

II. Miezul problemei

4. Definitia "dragostei" în dictionarul lui Dumnezeu
5. Sa alegi corect la momentul nepotrivit înseamna sa alegi gresit
6. Drumul spre castitate
7. Un trecut rascumparat: încaperea

III. Sa punem temeiul unei vieti noi

8. Sa luam totul de la capat
9. Prieteni doar în lumea lui "fa-o si gata!"
10. Pazeste-ti inima
11. Cum, n-ai nici un prieten sau o prietena? Ce, ti-ai pierdut mintile?

IV. Ce ne facem acum?

12. Sa rascumparam vremea
13. Gata de pat, dar nu de patimiri
14. Ce conteaza la 50 de ani?
15. O dragoste principiala
16. Peste ani, o sa am ce povesti