marți, 31 mai 2011

CÂND ŢI S-A GREŞIT de Erwin W. Lutzer

Când ţi s-a greşit

De: Erwin W. Lutzer
În categoria: Viata crestina practica
Editura: Casa Cartii
ISBN: 978-973-8998-94-0
Nr. pagini: 165
Preţ : 15 ron

Comanda AICI

Ti s-a gresit.
Au fost spuse minciuni despre tine? Ai fost respins? Poate ai fost victima abuzului. Poate fi o promisiune încălcată. Sau cineva ţi-a trădat încrederea.
Este de înţeles ca să fii mânios. Aceste cicatrice strigă după dreptate! Dar ce se întâmplă dacă dreptatea nu este posibilă pe acest pământ? Ce se întâmplă dacă pericolul nu poate fi înlăturat? Ce se întâmplă atunci?

Trebuie să iei o decizie.
Poţi să te ţii tare de mânia ta până suferinţa va construi o închisoare de amărăciune. În acest caz vei trăi o viaţă fără putere şi plină de durere. Sau poţi alege să ierţi.
Erwin Lutzer aduce în discuţie cum să ne raportăm la oamenii dificili precum „aruncători de suliţe” şi „distrugători”, dar şi temperarea conflictelor dintre membrii familiei si creştinii în sala de judecată. În acest volum scurt, uşor de citit, vei învăţa cum să treci de la amărăciune la binecuvântare.
Alegând iertarea, alegi viaţa din abundenţă.
Este o decizie pe care o poţi lua astazi!

Mulţi dintre noi trăim sub greutatea consecinţelor unor relaţii dificile şi rupte. Se poate face ceva în privinţa asta? Aceste pagini te vor ajuta să găseşţi eliberarea din situaţiile aparent imposibile. Asumă-ţi riscul şi citeşte această carte. S-ar putea să nu mai fii niciodată la fel.”
Michael J. Easley, preşedinte şi manager executiv al Institutului Moody Bible

„În cartea Când ţi s-a greşit, prietenul meu de-o viaţă, Erwin Lutzer, ne învaţă cu măiestrie principiile dumnezeieşti ale iertării şi modul în care creştinii pot gândi asemenea lui Cristos atunci când se găsesc în mijlocul unui conflict.”
Franklin Graham, preşedinte şi manager executiv al Asociatiei evanghelice Billy Graham

„Aproape că nu trece o zi să nu aud încă o întâmplare despre trădare, promisiuni încălcate, şi relaţii deteriorate. Cartea aceasta este plină de o comoară de trimiteri biblice inspirate şi sfaturi practice care, dacă sunt urmate, se vor dovedi a fi calea spre libertate şi, posibil, spre revitalizarea de care avem nevoie cu disperare.”
Nancy Leigh Demoss, autoare, gazda emisiunii radiofonice Revive Our Hearts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu