joi, 19 ianuarie 2012

Firul stacojiu , Francine Rivers

Firul stacojiu

Firul stacojiu

Francine Rivers


ISBN: 9789731813448
Număr pagini: 440
Codul produsului: 
11095
Dimensiuni produs: 
145 x 210 mm
Editura: Scriptum

Preţ : 39.00 RON 

COMANDA  Aici

Descrierea produsului

Încă un roman de excepţie, scris de Francine Rivers, autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare de acum cititorilor din România.
Condiţiile grafice sunt de asemenea deosebite, dintre cele mai elegante pe piaţa românească.

Sierra Madrid. Femeia de azi. Puternică. Determinată. Ajunge în viata într-un punct în care destrămarea propriei căsnicii pare iminentă.

Marry Kathryn McMurray. Tânăra colonistă în drumul său spre Oregon acumulează în sufletul ei multă amărăciune din cauza despărţirii de cei dragi, a dezrădăcinării de locurile natale şi a necazurilor pe care trebuie să le înfrunte.

Două femei, la depărtare de secole una de cealaltă, împărtăşesc un jurnal de viaţă plină de zbateri şi lupte cu Divinitatea, cu soţii lor - şi chiar cu ele însele - înainte să capituleze în braţele unei iubiri necondiţionate.

Francine Rivers şi-a început cariera literară la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspiraţionale, de dragoste şi istorice - toate bestselleruri - care au câştigat sau au fost nominalizate la importante premii în domeniu. Datorită succesului dobândit, a câstigat deopotrivă admiraţia scriitorilor şi loialitatea cititorilor.
Tipărite în peste douăzeci de limbi, romanele sale au devenit bestselleruri în multe din ţările unde au fost traduse.
Este căsătorita cu Rick Rivers, au trei copii şi locuiesc în California de Nord, Statele Unite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu