duminică, 26 februarie 2012

Dacă vrei să umbli pe apă, trebuie să cobori din barcă

Descriere


Descoperă potenţialul incredibil care te aşteaptă în afara zonei tale de confort!


În adâncul ființei tale se află aceeași dorință și aceeași credința care l-au determinat pe Petru să umble pe apele agitate de furtună ale Mării Galileii, spre Isus.În ce fel îți spune Dumnezeu și ție, ca lui Petru: "Vino!"?

John Ortberg te invită să descoperi potențialul incredibil care te așteaptă în afara zonei tale de confort.Pe apele învolburate ale credinței, Isus vrea să te întâlnească într-un mod care te va schimba pentru totdeauna, întărindu-ți caracterul și încrederea în Dumnezeu. Va fi o experiență extraordinară! La ce altceva te poți aștepta din partea Cuiva care Se numește Dumnezeu Alegerea este a ta! Poți ajunge să-L cunoști așa cum îl cunosc doar cei ce umblă pe apă. Există o singură condiție... Dacă vrei să umbli pe apa, trebuie să coborî din barcă.

Detalii despre autor
(i) John Ortberg este pastor-învățător în biserica Willow Creek din South Barrington, Illinois. A mai publicat câteva titluri de succes, dintre care: Dragostea mai presus de rațiune și Toți sunt normali pînă când ajungi să-i cunoști.

Recomandari
Credința nu este împotriva rațiunii, ci dincolo de limitele rațiunii, o continuare a ei. Ceea ce credem despre Dumnezeu este cel mai important lucru care ne definește, căci ceea ce credem determină modul în care ne comportăm, iar amândouă determină ceea ce devenim. Orice loc pe care-l va călca talpa piciorului vostru, va fi al vostru. Este bucuria lui Dumnezeu să dăruiască; este însă datoria noastră să cucerim prin credință. O credință mică te poate duce în cer, dar una mare poate aduce cerul la tine.Cartea aceasta vine să întărească și să consolideze cele mai importante sfaturi pe care le-am primit în momente de răscruce ale vieții mele. Felicitări celor ce au ales cartea aceasta pentru traducere în limba romană. Felicitări și celor care au făcut această lucrare cu atâta pricepere și cu atâta grație. - Daniel Brânzei - Autor, Biblia cu Explicații

După ce descoperi care este barca ta, vei constata cu surprindere nu numai că poți, dar că trebuie să ajungi și tu să umbli pe apă - într-un anumit sens - pentru a trăi viața de creștin în mod plenar, la cota înaltă a imitării Domnului Iisus Christos. ...Vei dori să fi coborât mai devreme din barcă pentru a cunoaște acea experiență minunată, acel pot totul în Christos, care mă întărește. - Emilian Niculescu - Pastor

În acest volum, John Ortberg folosește metafora umblării pe apă pentru a descrie trăirea prin credință a creștinului.Cititorul este conștientizat în legătură cu aspectele care alcătuiesc tiparul biblic al acestei aventuri: chemarea divină, sentimentul de teamă, încurajarea, necesitatea luării unei decizii personale și realitatea creșterii spirituale. Sunt convins că lecturarea acestei cărți se va face cu plăcere și îl va inspira pe cititor să-și focalizeze atenția asupra lui Iisus Christos, pentru a experimenta puterea și Prezența lui Dumnezeu. - Dr. Mihai Handaric - Facultatea de Teologie Penticostală Betania, Arad

Am citit Dacă vrei să umbli pe apă pe nerăsuflate, fără să o las din mână. Nu intenționam s-o citesc dintr-o suflare, dar am făcut greșeala s-o încep. Râdeam după ce am citit prima pagină și eram cu totul captivat până să termin primul capitol. John Ortberg este unul dintre autorii mei preferați. Umorul său, îmbinat cu abordarea sinceră și practică a creșterii creștine, este foarte înviorător. Dacă vrei să umbli pe apă, citește această carte, APOI coboară din barcă și începe să trăiești cu adevărat. - Ken Davis - Autor și conferențiar

Autor John Ortberg
Editura Scriptum
Pret 25.00 Ron
COMANDA AICI!

sâmbătă, 25 februarie 2012

Biblia şi Rugăciuni pentru cei micuţi

11 x 14 cm
Descriere
Biblia şi rugăciuni pentru cei micuţi este un set de 2 cărţi-cadou. Destinate mai ales copiilor între 1 și 3 ani, cele două cărticele le oferă micuţilor posibilitatea să păşească în lumea biblică a Vechiului și a Noului Testament și, de asemenea, să învețe să se roage.

Biblia pentru cei micuţi cuprinde 20 de istorioare biblice repovestite în cuvinte simple, accesibile copiilor și ilustrate cu imagini color, atractive.

Rugăciuni pentru cei micuţi conţine scurte rugăciuni de mulțumire către Dumnezeu – rostite fie din perspectiva mămicilor, fie din cea a copiilor –, desprinse din experiențele zilnice, mereu îmbogăţite, ale copilașilor.

Îţi mulţumim, Doamne, pentru toţi scumpii copilaşi.
Îţi mulţumim pentru ochii lor mari, pentru zâmbetele entuziaste şi pentru chipurile lor încrezătoare.
Îţi mulţumim pentru darul minunat care sunt ei pentru noi.
Ajută-ne să îi învăţăm mai mult despre Tine şi despre dragostea ce o ai pentru ei. Amin.

De: Sarah Toulmin şi Kristina Stephenson
Editura: Casa Cartii
Preţ: 35.00 RON


COMANDA AICI!

Confuzie de identitate Van Ryn, Cerak & Tabb

Descriere

Incredibila poveste adevarata a doua familii care au facut schimb de locuri intre marginea unui mormant si un slaon de spital.

Cinci vieţi s-au pierdut într-un tragic accident în care a fost implicat un microbuz al Universităţii Taylor, iar o tânără în comă, cu traumatisme severe, a fost dusă de urgenţă la spital.

Au avut loc cinci înmormântări. Familii, membri ai personalului universităţii, studenţi şi comunităţi întregi au plâns pierderea lor, uniţi în rugăciune şi speranţă, în timp ce o tânără fată, Laura Van Ryn, se lupta pentru supravieţuire pe un pat de spital. Canalele naţionale de știri au mediatizat povestea, iar oameni de pretutindeni le-au împărtăşit durerea şi speranţa.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Cerak. Crezând că îşi îngropaseră fiica, ei s-au prins cu credinţă de Dumnezeu şi I s-au închinat printre lacrimi, învăţând să privească viitorul cu speranţă, aşteptând întâlnirea din veşnicie cu fiica lor preaiubită, Whitney. Au petrecut aceste săptămâni de jale şi durere înconjuraţi de cei iubiţi, începând un lent proces de vindecare.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Van Ryn. Stând în permanenţă lângă patul fiicei lor dragi, Laura, au aşteptat, s-au rugat şi au sperat. Printre tuburi şi operaţii, semne vitale şi semne de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas înainte spre recuperare. Prietenii lor, biserica, membrii familiei şi un flux continuu de studenţi s-au bucurat împreună cu ei la fiecare semn care vestea vindecarea Laurei.

Apoi a urmat şocul!

„Laura, scrie-ți te rog numele pe hârtia aceasta”, a spus medicul.

„W-H-I-T-N-E-Y.”
Detalii despre autor (i)Membrii familiei Van Ryn — Don, Susie, Lisa, Kenny și Mark din Grand Rapids, Michigan, au o mare pasiune pentru recreerea în aer liber. Don şi Susie, care sunt căsătoriţi de treizeci de ani, şi-au părăsit carierele pentru a se dedica full time unui program de tabără pentru tineri din peninsula nordică a statului Michigan. În pofida tristeţii provocate de moartea fiicei lor, Laura, familia este mai departe implicată în misiunea bisericii şi a comunităţii locale.

Familia Cerak — Newell, Colleen, Carly, Whitney și Sandra Sepulveda locuiesc în nordul statului Michigan, unde Newell este pastor de tineret, iar Colleen este profesoară de educaţie fizică şi antrenor. Whitney este acum în primul an la Universitatea Taylor, specializarea psihologie. Are încredere în vindecarea lui Dumnezeu şi în lucrarea Duhului Sfânt în viaţa ei.

Mark Tabb este autor şi coautor a douăzeci de cărţi, inclusiv cartea ajunsă în finala de la Gold Medallion din 2004, Out of the Whirlwind.


  1. impresionant! Comentariu de Simona
    Evaluare
    Al citit cartea in doua zile..........;zile in care am fost la lucru cate 12 ore .......m-a impresionat mai mult decat intamplarea in sine,atitudinea celor doua familii.....cum poti sa fii atat de demn ,sa ramai credincios in o asa situatie?!........cum poti in dimineata inmormantarii fiicei tale sa stai 2 ore in ruga,cantare si studiu?poti doar daca pana atunci ai avut o relatie veritabila cu Dumnezeu!!!!........ (Postat în 12.03.2011)
  2.  Comentariu de derasd
    Evaluare
    Cea mai frumoasa carte din lume... (Postat în 21.01.2011)
  3. O carte care merita citita Comentariu de Bachy
    Evaluare
    E o carte superba!!!!Am citit-o in 4 zile....o poveste de la care ai multe de invatat.":) (Postat în 04.01.2010)(.....)


Editura   Scriptum
Majesty Press
2009
Preţ : 30,00 RON
COMANDA AICI!

joi, 23 februarie 2012

El inca da pietre la o parte - Max Lucado

Descriere


Orice om are nevoie de o minune

El INCA DA PIETRE LA O PARTE

Asta se intampla cand obstacole, de un fel sau altul, te impiedica sa vezi ce a facut Dumnezeu pentru tine...

Oameni care au intrebari. Biblia e plina de ei. Un talhar pe cruce. Un posedat in cimitir. O femeie trecuta prin cinci divorturi. Un olog deznadajduit. O sora indurerata. Un tata aflat la capatul puterilor.

De ce sunt aceste portrete in Biblie? Ca sa ne uimim de ce a facut Isus? Nu... acestea nu sunt simple povestiri de spus la scoala duminicala. Ele sunt momente istorice cand un Dumnezeu real a intalnit suferinta reala, pentru ca noi sa capam raspuns la intrebarea: "Ii pasa lui Dumnezeu cand suferim?"

Pe fiecare pagina a acestei carti emotionante, Max Lucado iti reaminteste ca Dumnezeu care i-a vorbit lui Moise din rugul aprins iti vorbeste si tie astazi; Dumnezeu care l-a iertat pe imparatul David te iarta si pe tine; Dumnezeu care a ajutat barbati si femei in vremuri stravechi vine si in lumea ta; El vine sa faca ceea ce tu nu poti face: sa dea pietre la o parte, pentru ca tu sa poti vedea raspunsul Lui.

Max Lucado este un povestitor neintrecut, un maestru al poeziei in proza, un observator atent si patrunzator al vietii... si autorul mai multor bestseller-uri, printre care: "Calatorie fara bagaje", "In mana Harului", "3:16 - Numerele sperantei" si "Infrunta-ti uriasii". "Calatorie fara bagaje" si "In mana Harului" au primit distinctia Gold Medalion Book of the Year. Lucado locuieste in San Antonio, Texas , SUA, unde slujeste ca pastor senior al Bisericii Oak Hills. El si sotia lui, Denalyn, sunt parintii a trei fiice.

Editura Kerigma
Pret 21 Ron    
                                                                                
COMANDA AICI!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Descriere detaliata


O femeie aflata la al cincilea divort

Un infirm ajuns la disperare

O sora care-si inmormanteaza fratele

Un tata aflat in necaz

Acestea nu sunt simple povesti istorisite la scoala duminicala. Nici fabule rupte de realitate. Nu sunt nici produsul unor iluzii nerealiste. Sunt intamplari adevarate in cadrul carora un Dumnezeu cat se poate de real Se confrunta cu suferinte la fel de reale, asa incat putem sa dam un raspuns la intrebarea: "Unde e Dumnezeu atunci cand suferim?"



Max Lucado ne invita sa retraim impreuna cu el aceste intamplari. De asemenea, ne invita sa nu uitam faptul ca Dumnezeu, care a vorbit in trecut, vorbeste si astazi. Sa tinem seama de faptul ca Dumnezeu, care a iertat in trecut, iarta si astazi. Ca Dumnezeu care S-a aratat in trecut Se arata si astazi. El patrunde in lumea noastra. El vine sa faca ceea ce tu nu poti sa faci singur. El vine sa dea la o parte pietrele pe care tu nu le poti clinti.



El inca da pietre la o parte.



Cuprins

joi, 16 februarie 2012

El a ales piroanele De Max Lucado

El a ales piroanele
(Ce a facut Dumnezeu ca sa-ti cucereasca inima)
de Max Lucado
Preţul nostru: 18.00 RON
Editura Kerigma

Titlu original: He chose the nails
ISBN: 9789738960190
Număr pagini: 156
Codul produsului: 8041
Dimensiuni produs: 145 x 210 mm

Comanda AICI!


"El a ales piroanele. Ce-a facut Dumnezeu ca sa-ti cucereasca inima"

Sa mai zabovim pret de o clipa la Calvar. Lemnul crucii sa-l pipaim si PIRONUL sa-l strangem in palma. Cu vinul cel acru sa ne dam buzele si taisul SPINILOR sa-l simtim cum ne sfasie fruntea. Sa atingem pamantul de sub cruce, stropit de sangele lui Dumnezeu. Sa lasam instrumentele de TORTURA sa-si depene fiecare povestea. Sa ascultam ce au sa ne spuna despre tot ce a facut Dumnezeu ca sa ne cucereasca inima.

Cuprins

Multumiri
1. Ai facut toate acestea pentru mine?
2. "Am sa suport si partea ta intunecata"
Fagaduinta lui Dumnezeu din scuiparile soldatilor
3. "Te-am iubit indeajuns incat sa ma identific cu tine"
Fagaduinta lui Dumnezeu din coroana de spini
4. "Te iert"
Fagaduinta lui Dumnezeu din piroane
5. "Am sa-ti vorbesc pe limba ta"
Fagaduinta lui Dumnezeu din inscriptia de deasupra crucii
6. "Am sa te las pe tine sa alegi"
Fagaduinta lui Dumnezeu din cele doua cruci
7. "Nu te voi abandona"
Fagaduinta lui Dumnezeu din calea suferintelor
8. "Am sa-ti dau haina Mea"
Fagaduinta lui Dumnezeu din vesmant
9. "Te invit in prezenta Mea"
Fagaduinta lui Dumnezeu din trupul sfasiat
10. "Iti inteleg durerea"
Fagaduinta lui Dumnezeu din buretele cu vin
11. "Te-am rascumparat si n-am sa te las"
Fagaduinta lui Dumnezeu din paine si apa
12. "Te voi iubi de-a pururi"
Fagaduinta lui Dumnezeu din cruce
13. "Pot preschimba tragedia ta in triumf" Fagaduinta lui Dumnezeu
din haina de ingropare
14. "Am biruit"
Fagaduinta lui Dumnezeu din mormantul gol
15. Ce vei lasa la picioarele crucii?
Cuvant de incheiere
Note

Vindecare de o viata banala De Max Lucado

Vindecare de o viata banala 

De: Max Lucado
În categoria: Viata crestina practica
Editura: Casa Cartii
ISBN: 978-973-8998-51-3
Nr. pagini: 248

Preţ: 23.00 RON
O nouă carte de Max Lucado vă supunem atenţiei, o carte care promite vindecare şi nu numai că o promite dar o şi garantează atâta vreme cât suntem preocupaţi de descoperirea darului pus de Dumnezeu în noi. Fără a fi animat de unicitatea darului tău viaţa, riscă să fie plictisitoare, banală. Funcţionăm corespunzător doar în momentul în care ne descoperim punctul optim care se află la convergenţa dintre trei aspecte vitale : 1. Viaţa mea zilnică 2. Abilităţile mele 3. Gloria lui Dumnezeu. Despre aceasta vorbeşte cartea Vindecare de o viaţă banală. Suntem creaţi pentru gloria lui Dumnezeu iar aceasta presupune folosirea abilităţilor, zilnic într-o manieră deliberată. Max Lucado reuşeşte prin cartea sa să prezinte ideea conform căreia fiecare are un punct optim, un domeniu în care poate excela. Viaţa în punctul optim se desfăşoară precum o coborâre cu bicicleta de pe un deal, în adierea brizei. Cartea “Vindecare de o viaţa banală”, dovedeşte printr-o multitudine de exemple cât de importantă este slujba de părinte, de educator, profesor. Din copilărie se evidenţiază anumite înclinaţii care trebuie reperate şi apoi alimentate pentru ca dezvoltarea lor să ducă la formarea unei persoane care să-şi trăiască unicitatea astfel încât gloria lui Dumnezeu să cunoască un plus. Ideea centrală punctată de Max Lucado în Vindecare de o viaţă banală este „ oamenii nu pot fi nimic din ceea ce îşi doresc să fie, dar pot fi tot ceea ce vrea Dumezeu ca ei să fie”. Se descurajează astfel imitarea, copierea, dorinţa de a fi precum altcineva este. Prima secţiune a cărţii – sunt trei secţiuni – te va pune în situaţii concrete care te vor duce la descoperirea unicităţii. Eşti provocat să-ţi analizezi viaţa pentru că trecutul este cel care prezintă viitorul sau altfel spus înainte de a fi stejarul a fost o mică ghindă. Ghinda era stejarul împachetat. Societatea pentru a cunoaşte ceea ce urmează consultă horscoape, îşi studiază cu frenezie arborele genealogic, fără a înţelege că Dumnezeu ne-a împachetat într-un anumit fel, şi apoi Dumnezeu nu te-a chemat niciodată să fii altcineva decât tu însuţi.

Secţiunea a doua – Pentru a-l glorifica pe Dumnezeu – este miezul cărţii Vindecare de o viaţa banală, este carnea din sandwich. Mulţimea versetelr biblice folosite converg spre un adevăr evident : Dumnezeu ne garantează o viaţă neobişnuită, extraordinară dacă renunţăm la cea obişnuită. Renunţarea nu este uşoară şi comportă un element vital, credinţa. Fără credinţă nu putem fi plăcuţi lui Dumnezeu spune epistola către Evrei şi tot fără credinţă suntem condamnaţi la o viaţa banală, la limita suprevieţuirii, fără scânteie, scop, direcţie. De fapt această stare nici nu mai poate fi numită viaţă, este o povară tot mai apăsătoare căreia trebuie să-i faci faţă zilnic. Pentru a elibera potenţialul şi a da curs voii lui Dumnezeu în viaţa ta, pentru a anihila banalul, Max Lucado, recomandă strivirea reputaţiei. Iosif, logodnicul Mariei, a acceptat modul neobişnuit de a lucra al lui Dumnezeu, a trecut peste reputaţia sa si astfel Hristos, Mesia, a apărut transformând istoria. Ţii la reputaţia ta, ţine, cei mai mulţi procedează aşa, însă cei care au făcut istorie au ţinut mai mult la reputaţia lui Dumnezeu. Matei în evanghelia sa îşi menţinează de două ori numele şi în ambele cazuri se numeşte pe sine vameş.

Ioan nici măcar nu-şi pomeneşte numele în evanghelia sa. Cele 20 de apariţii ale numelui lui Ioan se referă la Ioan Botezătorul.

Luca a scris două dintre cele mai importante cărţi şi nu şi-a scris nicidată numele

Exemplele continuă, Pavel, David, Iosif. De aici începe clădirea de la coborâre, strivire.

Pledoarie pentru Cristos de Lee Strobel

Pledoarie pentru Cristos
de Lee Strobel
Editura Cartea crestină
Pret nou: 24 ron
Comanda AICI!

Detalii despre carte:
Pledoarie pentru Cristos se constituie ca o apologie de mare actualitate a istoricitatii lui Isus Cristos ca persoana si a miracolului invierii Sale. Formatia juridica si jurnalistica a lui Lee Strobel, fost reporter la rubrica judiciara din Chicago Tribune, este un atu ce a dus la producerea unei lucrari antrenante, plina de suspans, dar si riguros stiintifica si de o mare exactitate a faptului istoric. Imbinarea informatiei jurnalistice de senzatie ce deschide fiecare capitol, pe de o parte, cu dovezile istorice prezentate cu multa competenta de savantii intervievati, pe de alta, aduce evenimentele istorice petrecute acum doua mii de ani in realitatea noastra imediata. Astfel, Isus Cristos inceteaza sa mai fie o figura pierduta in negurile istoriei si devine ilustrul nostru contemporan, o persoana cu care trebuie sa ne confruntam fiecare dintre noi intr-un mod cat se poate de personal. Cantarind rand pe rand argumentele si contraargumentele istoricitatii vietii, mortii si invierii lui Isus Cristos, Strobel, fost ateu convertit la crestinism, ajunge la concluzia ca un ateu are nevoie de mult mai multa credinta pentru a ramane ateu decat pentru a crede in Isus. Prin rigoarea investigatiei si prin modul de prezentare a argumentelor aduse, lucrarea lui Lee Strobel instituie un nou standard in randul scrierilor apologetice contemporane.

joi, 9 februarie 2012

COPILUL ISPĂŞIRII Francine Rivers


COPILUL ISPĂŞIRII
 Disponibil imediat

Pret: 39 RON



An aparitie: 2012
Numar Pagini: 376
Format: 14,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-973-1813-47-9
Limba: Romana
Editura: Scriptum
Categoria: Romane / Povestiri
Comanda AICI!
Inca un roman de exceptie, scris de Francine Rivers, autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare de acum cititorilor din Romania.

Intr-un moment terifiant, ingrozitor, viata perfecta a lui Dynah Carey este zdruncinata de un viol, viitorul sau stralucit este irevocabil marcat de o sarcina nedorita, iar familia ei este profund afectata.

Credinta aparent solida a lui Dynah este serios rascolita in momentul cand este pusa in fata celor mai controversate decizii ale vietii sale: sa accepte sau sa puna capat vietii infiripate in pantecele ei.

Este un roman emotionant si controversat ce ne provoaca sa intelegem si sa pretuim sanctitatea vietii, care este darul lui Dumnezeu. Va fi cu siguranta o incurajare pentru toti aceia care, intr-un fel sau altul, s-au confruntat cu decizia de a lua parte la un avort sau care cred ca avortul este o optiune, de vreme ce este legal. Subiectul cartii prezinta un exemplu de reabilitare pe care o poate aduce iertarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu care chiar daca ingaduie sa trecem prin foc, nu ne lasa sa fim mistuiti, ci ne purifica si ne restaureaza.


Francine Rivers si-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice - toate bestselleruri - care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor. Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit best-selleruri in multe din tarile unde au fost traduse. Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.